Franklin Klinik AB

Massage

Franklin Klinik AB erbjuder ett brett utbud av olika massagetjänster till ert förfogande. Så vilken massage passar just dig? Är det klassisk mjuk massage för avkoppling eller medicinsk massage för att hjälpa dig?

Idrottsmassage/Sportsmassage i Stockholm

Tränar du hårt i din vardag? Idrottar du på en nivå med målsättning att kontinuerligt prestera mer och bättre? I så fall kan en idrottsmassage i Sundbyberg, Stockholm vara ett bra alternativ för dig.

En idrottsmassage riktar sig främst mot dig som är idrottare men det går även utmärkt att som motionär boka en sådan behandling. Om du tränar för något speciellt lopp kan en idrottsmassage vara ett mycket bra komplement i dina förberedelser inför den prestation du ska genomföra. Boka in en idrottsmassage hos oss på Franklin Klinik i Sundbyberg och låt oss hjälpa dig att nå ditt mål och få en bra balans mellan träning och återhämtning.

Franklin Klinik är ledande på idrottsmassage i Stockholm

Vår massage passar dig som: löper, cyklar, styrketränar, utövar kampsport, cross fitness eller bodybuilding tävlingar.

Vår djupa och effektiva idrottsmassage förebygger skador och snabbar på återhämtningsprocessen. Vår idrottsmassage i Sundbyberg, Stockholm passar lika bra som en del av återhämtningen efter en tävling, såväl som förberedelse inför en tävling. Hos Franklin Klinik kan du boka tid med kort varsel. Vår ambition är att erbjuda tid redan samma dag och vi håller öppet både på kvällar och varannan helg.

Vad är idrottsmassage?

Vad är idrottsmassage och hur skiljer sig en sådan gentemot en klassisk massage? Massagen i sig bygger på samma grundläggande principer men syftet med behandlingen är olika för respektive massage. Den klassiska massagen vänder sig till dig som har värk i kroppen eller till dig som söker en avslappnande behandling. En idrottsmassage syftar åt att hjälpa till med kroppens återhämtning. Du som söker en idrottsmassage är mer än välkommen till oss på Franklin Klinik i Sundbyberg. 

Vår förhoppning är att behandlingen från oss skall leda till en snabbare återhämtning så att er träning blir bättre, mer effektiv och skadefri.

Måste jag idrotta för att boka en idrottsmassage?

Nej, idrottsmassage är fokus på resultat, oavsett person. Det är därför vi kallar den för idrottsmassage/sportmassage med fokus på återhämtning. Det kan likväl handla om ett tungt monotomt arbete m.m.

Fördelar med idrottsmassage

 • Få en muskel med förhöjt nervpåslag att slappna av.
 • Hämma bildandet av inflammatoriska proteiner efter träning.
 • Förändra rörelsemönstret för att på så sätt komma ur en smärtcirkel.
 • Djupgående massage som förbättrar blodflödet.
 • Effektivt före och efter träning.
 • En del av en bra återhämtning i en hård tränings period.

Kan man träna efter idrottsmassage?

En idrottsmassage går på djupet och fungerar både i syfte att mjuka upp hårda, ömma muskler och  att förebygga skador. Många ställer sig frågan om man kan träna efter en idrottsmassage och svaret är att det går alldeles utmärkt. Det är ändå såklart ett individuellt beslut där du och din egen kropp och smärttröskel bestämmer om det är dags att sätta igång med träningen igen.  För många idrottare är idrottsmassagen en del av träningsrutinen och den påverkar inte intervallerna mellan de ordinarie passen. Massagen gör snarare att dessa pass kan ske både mer regelbundet och med en högre kvalitet.

Hur länge kan man ha ont efter en idrottsmassage?

Har du aldrig tidigare tagit en idrottsmassage kanske du kommer att bli överraskad då massagen är intensiv och kan upplevas som SMÄRTSAM . Massagen syftar till att mjuka upp muskler och detta kan göra lite ont ge lite “träningsvärk”, som kan sitta kvar ett par dagar. För de flesta motionärer som väljer denna behandling är det normalt att vila någon dag. Hur länge kroppen ömmar är dock individuellt.

Boka idrottsmassage i Stockholm

Hos oss kan du boka din behandling snabbt och enkelt via BokaDirekt (via knappen nedan). Du som har ett friskvårdsbidrag från din arbetsgivare är varmt välkommen att använda det hos oss.

Medicinsk massageterapi i Stockholm

Medicinsk massageterapi går djupare och uppnår större resultat än den friskvårdande och avslappnande massagen. Här behandlar vi personer med skador och smärta i kroppen. Franklin Klinik bygger på med kunskaper för att ge professionella behandlingar.

Här har vi kunskaperna och verktygen för att kunna behandla personer med mer komplicerade tillstånd. Hos Franklin Klinik ha vi flera olika behandlingstekniker för att kunna behandla såväl akuta som “svårare” besvär och kroniska skador, ovärderliga kunskaper för att hjälpa dig som även idrottar. Vill du kontakta en riktig muskelspecialist? Då är du välkommen din tid direkt online på BokaDirekt.

Behöver du akut hjälp med massageterapi vid ryggskott eller smärta i ryggen?

Våra professionella massage terapeuter behandlar dina stela muskler i rygg, ländrygg, bröstrygg, nacke och axlar så att du skall kunna röra ryggen igen utan smärta.

Vi på Franklin Klinik erbjuder massageterapi i våra fina lokaler i Sundbyberg, Stockholm alla dagar i veckan även på helgen såsom lördagar och söndagar, många gånger kan vi även erbjuda massageterapi på samma dag.

Medicinsk massage hos Franklin Klinik

Franklin Klinik har verktygen som krävs för att genomföra en medicinsk massage som gör skillnad. Vi hjälper personer med både akuta och kroniska tillstånd, de med mer komplicerade tillstånd, för rehabilitering och vid akuta skador som exempelvis nackspärr och ryggskott. 
 
Hos oss på Franklin Klinik får du flera manuella muskeltest inom kinesiologi, du får också tester för din ortopediska och neurologiska status, hjärt- lungaskultation samt puls- och blodtrycksmätning. Detta för att vi ska kunna göra en bedömning av ditt tillstånd och på så vis kunna se om vi kan erbjuda dig den behandling som krävs eller om vi skall rekommendera dig vidare till vården.

När hjälper medicinsk massage?

Som medicinsk massageterapeut behandlar man med olika tekniker och kan ge råd om ergonomi, träning och stretching.

Vanliga åkommor brukar vara:

 • Ryggskott
 • Nackspärr
 • Huvudvärk
 • Idrottsskador
 • Nedsatt rörlighet
 • Problem med hållningen
 • Stress- och utmattningsrelaterade problem
 • Psykisk ohälsa

Skillnad på medicinsk massageterapi & klassisk massage

Klassisk massage fokuserar mer på avslappning och harmoni. De vanligaste problemen är oftast smärta, stelhet, rörelseinskränkning och domningar, som kan uppstå på grund av muskelspänningar. Detta sker oftast vid överbelastning vid till exempel monotona rörelser, felaktiga arbetsställningar men även vid stress.

Medicinsk massageterapi är sjukvårdande och hälsobefrämjande massage som inriktar sig på att återfå och upprätthålla god fysisk funktion i samband med rörelse, aktivitet, hållning och hälsa. Det som främst skiljer medicinsk massage från den klassiska, är att en medicinsk massageterapeut fokuserar på att djupgående behandla patienter som lider av smärta eller nedsatt rörlighet i muskler, leder och ligament, det vill säga hela rörelseapparaten.

Akut bokning

Önskar du boka en akut tid för ryggskott eller smärta i ryggen? Vi på Franklin Klinik AB kan ta emot kunder alla dagar i veckan (Mån-Sön) och med kort varsel. 

Vi erbjuder vår massageterapi på vår klinik i Sundbyberg. Och bokning sker via knappen nedan eller via våra kontaktuppgifter här.

Klassisk massage i Stockholm

Franklin Klinik utför klassisk massage på vår fina klinik i Sundbyberg, Stockholm. Klassisk massage är en av våra mest populära behandlingar. Dessutom skräddarsyr vi din massage efter dina önskemål och behov. Våra massörer är mycket duktiga och välutbildad inom olika behandlingar och områden.

Vad är klassisk massage?

Klassisk massage (Svensk massage/Swedish massage)har som fokus att få dig att slappna av och är en upplevelse för både kropp och själ. Dessutom är det är en behandling man unnar sig för att slippa ha ont, vara stressad och spänd framöver. 

Behandlingen börjar med att terapeuten värmer upp dina spända musklerna, därefter så använder sig terapeuten av en rad olika grepp och tekniker för att komma åt spänningar och stramhet. 

Till skillnad mot en idrottsmassage, utförs det varken stretching eller triggerpunktsbehandling. All massage vidgar kroppens blodkärl i huden och fördelar vätska till underliggande vävnader. 

Under massage så frigör din kropp oxytocin som är ett hormon och en signalsubstans, även kallat lugn- och ro hormon. Dessutom avgör du om massagen ska vara hård eller mjuk, behandlande eller avkopplande. Alla våra terapeuter har god utbildning och gedigen erfarenhet.

Ordet massage kommer troligen från latinets massa, vilket betyder beröring. Det är något man unnar sig för att slippa ha ont, vara stressad och spänd framöver.

Fördelar med klassisk massage

 • Minskad trötthet
 • Minskad värk i rygg, nacke och axlar
 • Ökad blodcirkulation
 • Bra som för att förebygga stelhet 
 • Frigöring av kroppen må-bra honom oxytocin

Ska jag boka klassisk massage eller idrottsmassage?

Har du specifika problem som du vill ha hjälp med? Då ska du boka en idrottsmassage/medicinsk behandlande massage och om du vill ha en djupgående men avslappnande massage utan specifik problematik så väljer du en klassisk.

Massage 25 min är en kortare massagebehandling då massören fokuserar på ett mindre område, exempelvis rygg och nacke. Du kan välja att massören fokuserar på ett annat område som behöver massage, exempelvis ben eller armar.

Massage 50 min är vår mest bokade massagebehandling. Tiden räcker till att ingående behandla ett större område som är stelt eller ömmande. Alternativt kan behandlingstiden delas upp på flera kroppsområden.

Massage 80 min ger gott om tid för att djupgående behandla flera kroppsområden. Du bestämmer tillsammans med massören hur du vill att massagen lägga upp.

Mina behandlingar

Vi rekommenderar dig att boka några av de längre behandlingarna för att ge kroppen och sinnet en chans att varva ner och slappna av. Vi utför både djupgående behandlande massage och avslappnande massage. Hos oss på Franklin Klinik är varje kund och varje behandling unik. För vi använder oss inte av några färdiga program eller rutiner utan försöker anpassa massagen efter situationen. För att du ska kunna slappna av, andas och njuta av behandlingen. Boka online med knappen nedan så tar den dig till BokaDirekt där du själv betalar och väljer önskad datum och tid.

Boka mental kinesiologi/massage stressterapi i Stockholm

Franklin Klinik arbetar med kroppsinriktad psykologisk behandling och hjälpa människor med stress, oro, ångest?  Franklin Klinik mental kinesiologi/massage stressterapi passar alla och inga medicinska hinder föreligger då behandlingen är individuellt kan vara fysisk, ej fysisk eller bara samtal . I början eller i slutet av behandlingen går det utmärkt att ställa frågor och samtala med terapeuten som gärna delar med sig av sin kunskap. 

Vad gör behandlingen?

Mental kinesiologi/Massage stressterapi arbetar för att klienten ska kunna lösa upp knutar av fysisk stress, släppa psykiskt tunga känslor och lyfta bort mentala hinder för att välja en annan väg.

Vanliga skäl att välja en behandling för att man känner:
 • Oro, ångest, nedstämdhet, muskelspänningar, nervositet, stress, depressioner, emotionella trauma, sömnbesvär, psykosomatiska spänningar och smärtor i kroppen.
 • Fobier, rädslor, tvång, beroenden, utbrändhet, utmattningssyndrom, relationsproblem, kroppsliga besvär med mental och emotionell grund.

Behandlingen

Franklin Kliniks uppfattning är att alla våra känslor bor någonstans i kroppen. Vår behandlingsmetodik är helt anpassad på individnivå.


För att släppa känslor och problem behöver vi också känna och uppleva var någonstans spänningarna satt sig i kroppen, samtidigt som vi pratar.
Vi brukar säga “Your body is your unconscious mind“.

Franklin Klinik arbetar med neurologiskt kroppsinriktad psykologisk behandling och stresskinesiologi. De behandlingsverktyg som Franklin Klinik använder är Neuroenergetisk psykologi, Kroppslig psykoterapi, Energipsykologi, Mental kinesiologi och Stresskinesiologi. Massage stressterapi. I vårt behandlingsarbete använder vi oss av en individuell teknik av följande redskap:

 • Guidande och coachande samtal, kognitiva frågeställningar.
 • Neurosomatisk psykologi och kroppsterapi, neuromotoriska tester, kraniosacral terapi, reflexologi, terapeutiska massage-tekniker.
 • Akupressur och meridianbehandling, vasomotorisk behandling, avslappningsövningar.
 • Kroppsterapeutiska tekniker som syftar till att påverka det sympatiska och parasympatiska nervsystemet och organ plexus stimulerande.

Vilka fördelar finns det med vår behandling?

Stärka kroppens självläkande funktioner med en unik massage och stressterapi som balanserar dina fysiska och känslomässiga energinivåer vilket gör att du: sover bättre, lindrar verk i lederna, stress, oro och depression minskar, matsmältningen förbättras och du upplever att både minne, hud och ditt allmänna mående ges ny energi och vitalitet.

Franklin Kliniks kinesiologi/massage stressterapi består av djupgående strykningar, passiva nackmassage stretchningar, effektiv akupressur i kroppens meridianer kombination med ett samordnat andningsarbete. Då spänningar i kroppen ofta har sitt ursprung i olösta känslomässiga problem så har tekniken utvecklats utifrån korrigerande kiropraktisk teknik, andning samt den traditionella läkekonsten meridianer balans.

Behandlingen ges på en bekväm massage bänk i en harmoniskt rum och ett medicinskt ekologisk kokos olja som med sina helande egenskaper drar ut toxiner, öppnar upp luftvägarna och verkar antiinflammatoriskt.

Vi på Franklin Klinik rekommenderar att boka 110 minuter på första besök och att komma 10 minuter innan bokad tid, för att i lugn och ro börja behandlingen. Bokning sker via knappen nedan till BokaDirekt.

Helkroppsmassage i Stockholm

Du är välkommen att lägga dig ner och känna hur alla måsten sakta försvinner bort, medan din massör masserar din rygg, nacke, ben, fötter, armar, händer, ansikte samt skalp. Du byter din stress mot ett behagligt lugn under en skön helkroppsmassage. Helkroppsmassage löser också upp spänningar som kryper längs din rygg och upp över nacken.
 

Behandlingen

En helkroppsmassage är en klassisk massage som utförs med den finaste kokosoljan till lugn musik och med dämpat ljus, samtidigt som du ligger på en skön massagebänk för en skön komfort.

I en helkroppsmassage ingår massage av rygg, nacke, ben, fötter, armar, händer, ansikte och skalp. Därför är den kortaste behandlingen 55 minuter. När du väljer en längre behandling fokuserar vi djupare på varje område och helkroppsmassagen kommer till sin fulla rätt. Du kan självklart välja att exempelvis få mer massage på benen istället för exempelvis händerna, eller med det upplägg du önskar. Detta är Din stund!

Franklin Kliniks massörer anpassar massagen så den passar dina önskemål, välj mellan en djupgående muskelmassage eller en lättare avslappningsmassage. Om du önskar, byter vi ut den aromatiska oljan mot massage med doftfritt sheasmör eller en näringsrik avokado-olja.

Kom gärna i god tid, sitt ner och koppla av medan du väntar. Varva ner för att få ut det mesta av vår lyxiga helkroppsmassage. Planera gärna din dag så att måsten och ärenden framåt kvällen redan är avklarade, därmed låter du din kropp njuta av att vara avslappnad.

Vi uppskattar att du under din behandling stänger av din mobiltelefon.

Tidsbokning

 • Helkroppsmassage 55 min 
 • Helkroppsmassage 80 min
 • Helkroppsmassage 110 min

Allmän information Du får gärna komma till kliniken 10 minuter före din behandling börjar, du är också varmt välkommen att sitta ner i vårt väntrum med en värmande kopp te eller kaffe. Om du behöver av- eller omboka behandlingen måste du göra via bokadirekt senast dagen innan (24 timmar) den bokade behandlingen, (Se våra fullständiga bokningsvillkor.) Vi debiterar för uteblivet besök med hela beloppet samt en fakturaavgift på 50 kr.

Ansiktmassage med Kinesilogisk inriktning

Franklin Klinik ansiktsmassage med kinesiologisk inriktning är en kombination av Meridianpunkter i ansiktet som har sitt ursprung i den klassiska kinesiska medicinen och även en käkledsbehandling  samt  nack-mobilisering som är en energigivande och djupgående massage. Målet med behandlingen är att du ska kunna släppa stress, tunga känslor och mentala hinder för att komma vidare i livet.

Kinesiologi är en medicinsk metod inom friskvårdsmedicin som strävar efter att lugna ett stressat nervsystem.

Genom manuell behandling av käkleden, nacken och meridianer punkter kan vi hjälpa ditt nervsystem att hitta obalanser, spänningar och blockeringar i kroppen. Utifrån de problem Franklin Klinik finner skräddarsyr vi den behandling som just du behöver.

Lymfmassage i Stockholm

En härligt djupgående nackmassage med doftande kokosolja. Spända muskler i Nacken behandlas med specifika tekniker där terapeuten växelvis masserar med händer.

Behandlingen verkar både cirkulationssökande och utrensande. Den kallpressade ekologiska kokosoljan innehåller bl.a. naturligt E-vitamin och laurinsyra, mums och nyttigt för huden. Kompletterande behandlingar av helheten kinesiologi har även visat sig vara kroppsformande, en bonus utöver allt annat välgörande.

 • Vid Ansiktmassage i kinesiologisk inriktning 50 minuter behandlas ansiktet, nacke, käkleden axlar och vid överenskommelse kan avsluta med massageterapier på ryggen ansiktmassage.
 • 110 minuter behandlas hela kroppen inkl.  medicinsk Massage terapi på de musklerna som är prioritering. Exempelvis rygg, ländrygg, nacke,  hälften och ben. 

Lider du av dålig blodcirkulation, sömnproblem eller domningar på olika ställen i kroppen? Det kan bero på en överbelastning i det så viktiga lymfatiska systemet – kroppens eget sinnrika reningsverk, som också deltar i kroppens försvar mot bakterier och virus.

Med hjälp av effektiv kinesilogisk lymfmassage hjälper du kroppen att skapa ett jämnare näringsflöde, då toxiner, snabba kalorier och andra slaggprodukter som blockerar eller hindrar lymfsystemet från att fungera fullt ut rensas bort.

Syftet med kinesilogisk lymfmassage är att stimulera lymfsystemet och varsamma lätta strykningar, i riktning mot lymfnoderna, varvas med djupare grepp där det finns ett behov. Många kunder beskriver att de efter en behandling känner sig lättare och renare.

Lymfmassage passar alla, även dem som exempelvis tidigare genomgått en cancerbehandling med borttagning av lymfkörtlar, äldre personer som är i behov av cirkulationsfrämjande åtgärder samt de som behöver en igångsättare av kroppens system.

Övrigt inför bokning

Massagen kan minska halten av stresshormon och ge bättre sömn.

• Tips för hemmabruk. Torrborstning av huden i mjuka rörelser i hjärtats riktning stimulerar lymfflödet, balanserar underhudsfettet och hjälper kroppen i dess reningsarbete. En god hudvård överlag gör det svårare för bakterier att ta sig in i kroppen.

Boka din behandling via BokaDirekt och knappen nedan.

* I den längre behandlingstiden, 110  minuter, ingår även kinesiologisk lymfmassage  av ansikte och huvud. Vilket skänker lyster samt reducerar svullnad och mörka ringar under ögonen.

Gravidmassage i Stockholm

Hos franklin klinik kan du Boka Gravidmassage.

Du får en trygg behandling som behandlar och förebygger:

 • Värk i rygg, säte, nacke, skuldror, armar och ben.
 • Svullnader i händer, armar, ben eller fötter.
 • Stress och oro, ditt allmänna mående ges ny energi och vitalitet.
 • Fysiska och känslomässiga energinivåer, förbättrar din sömn. De behandlande och kraftfullt om man vill det.
 • Ligg på sidan eller med gravidkudde.

Ligg bekvämt på våra gravidmassagekuddar

Att få ligga på mage är något som kan vara otroligt skönt för en gravid kvinna, att dessutom få massage på det är grädde på moset. Alla våra rum är utrustade med extra gravidkuddar så massagen blir så bekväm som möjligt.

 • Säkert och tryggt – utbildade terapeuter
 • Fortfarande behandlande och kraftfullt om man vill det
 • Ligg på sidan eller med gravidkudde

I vilka veckor kan jag boka min gravidmassage?

Det är inte farligt att gå på massage som gravid. Men självklart ska man lyssna på kroppen och alltid stämma av med sin barnmorska att det är lämpligt. Är man osäker så tycker vi man ska undvika de första 12 veckorna, inte för att det finns några risker, utan för att man ska undvika känslan av att “man gjort något fel” utifall graviditeten skulle avbrytas.

Ni kan också komma i princip hur sent ni vill, även om det kan vara otympligt att ligga i vissa positioner de sista veckorna.

Lyssna på kroppen är vårt bästa tips, men inga studier, och inget vi upplevt på över 10 år, visar på någon problematik. Tvärtom vet vi att massage under graviditeten ofta är väldigt uppskattat och välbehövligt.

Vad är gravidmassage?

Gravidmassage är egentligen inget komplicerat. Så länge massören vet vad den gör och den gravida känner sig bekväm så kan man få massage nästan som vanligt. En gravid kvinna klarar av de flesta typer av behandlingar även med hårdare tryck så länge det känns bra. Man kan få massage under hela sin graviditet men av tradition brukar det rekommenderas att man tar en mjukare behandling innan vecka 12.

Vår gravidmassage sker antingen på sidan eller liggandes på gravidkudde.

Pris för gravidmassage

 • 20 min – 430 kr*
 • 50 min – 725 kr
 • 80 min – 1145 kr

* Förklaring varför gravidmassage endast är 20 min istället för det vanliga 25 min: Då det tar längre tid att bädda, förbereda inför och hjälpa en gravid kund så hinner vi helt enkelt ge 25 min massage under samma tidsspann som en vanlig massage. Därför erbjuder vi endast 20 min massage som kortare alternativ för gravidmassage. Vi rekommenderar att man tar något av de längre behandlingsalternativen så man får ut så mycket som möjligt av sina massagepengar, men vi har ändå valt att behålla detta alternativ för dem som inte vill ligga stilla en längre tid av olika skäl. Presentkort/klippkort/förköp för 25 min massage funkar som betalning för detta alternativ.

Friskvård/Företagsmassage i Stockholm

Du kommer väl ihåg att nyttja ditt friskvårdsbidrag?
Visste du att du kan nyttja ditt friskvårdsbidrag hos Franklin Klinik? Hos oss finns det många olika friskvårdsaktiviteter och behandlingar att välja mellan.

Välj mellan flera olika friskvårdsaktiviteter!
Varva ner med någon av våra stressreducerande behandlingar eller med en klassisk massage, mental kinesiologisk massage eller köra ett rolig träningspass med en duktig och erfaren personlig tränare, i en rogivande miljö – på Gymmet i Sundbyberg . Stärk kroppen och få upp flåset genom träning på Sveriges bästa  gymutrustning i Sundbyberg, Stockholm eller ge blodcirkulationen en riktig boost i vår bastuavdelning. Avsluta med en Kostrådgivning för din hälsa.

Unikt företagserbjudande

Franklin Kliniks friskvårdskort för massage + personlig träning. (inget gym medlemskapet krävs fri entré)

 • 10 x 60 min inkl. Kostrådgiving  (Giltigt 12 mån, mån-fre)
 • 25x 60 min inkl. Kostrådgivning   (Giltigt 12 mån, mån-fre)
 • 50 x 60 min inkl. Kostrådgning  (Giltigt 24 mån-fre)

Franklin Klinik företagsfriskvård/friskvårdsavtal

Franklin Kliniks breda friskvårdsutbud kan enkelt skräddarsys efter just ditt företags önskemål, budget och behov.

Vi erbjuder större företag en enkel friskvårdslösning med fasta låga priser på träningskort och massagekort under avtalstiden, samt faktura med 30 dagar netto.

Franklin Klinik företagskredit

Vi erbjuder just nu återkommande kunder en företagskredit faktura med 30 dagar netto.

Maximera din friskvård

Det bästa sättet att i lugn och ro få ut det mesta av din friskvård. Beställ ett klippkort på massage hos Franklin Klinik. Stockholms största massagekedja med flesta 5-stjärniga betyg i branschen.

 • Paketpriser, så du får ut mer från varje friskvårdskrona.
 • Klippkorten gäller i 2 år, vilket gör att du verkligen hinner nyttja din massage.
 • Duktig och erfarna massörer på mottagningar i Stockholm.
 • Godkänt friskvårdskvitto på mailen.
 • Du kan sedan fritt boka som idrottsmassage, klassisk massage eller gravidmassage.
 • Klippkorten kan köpas via BokaDirekt delbetalning så att du slipper ligga ute med hela friskvårdsbeloppet.

Vissa arbetsgivare använder sig även av en friskvårdsportal för sin förmåner och vi har ett nära samarbete med dessa. Information för respektive friskvårdsportal hittar du på denna sida.

Som företagsmassagekund hos Franklin Klinik får ni möjlighet till en egen onlinebokningssida via BokaDirekt där era anställda enkelt kan boka en tid från sin dator eller telefon. De får en bekräftelse på tiden till sin e-post. Önskar ni hellre hålla med en egen bokningslista på plats där personalen skriver upp sig så går det givetvis bra.

Massage är friskvård och ett självklart inslag på framtidens arbetsplats

Tidigare var massage på jobbet främst ett sätt sänka stressen och minska belastningsrelaterade besvär. Kontor- och kassajobb är exempel på yrken som belastar rygg, nacke och axlar. Detta kan med tiden ge besvär som värk, stelhet, huvudvärk och kan i värsta fall leda till sjukskrivning. Massage är effektivt för att minska stress och lösa spänningar i dessa muskler. Massören kan även ge individuella råd kring stretching, kost, motion och ergonomi som hjälper ytterligare.

Idag är massage på jobbet även viktigt för att skapa den miljö och arbetsplats er personal förväntar sig. Hemarbete och ökad digitalisering har ökat medarbetarnas medvetenhet och det ställs högre krav på arbetsplatsen för att leva upp till den stressfria vardag hemarbete i många fall gett.

Vi masserar när det passar er bäst

Flexibilitet och möjlighet att själv styra över sin tid påverkar hur väl vi mår. Även om vi jobbar inom samma bolag är vi olika som individer. Vissa mår bäst av att jobba på kontoret, här har vi vårt sociala umgänge, kreativa samtal och en tydlig barriär mellan jobb och privatliv. Att inte behöva gå iväg till en extern massageklinik spar tid, detta brukar många gilla då scheman under och efter arbetstid ofta är snäva.

Andra av oss är föredrar att jobba delvis hemifrån eller som “digitala nomader”. Att jobba hemifrån kan ge den informativa avskärmning som gör att du orkar koncentrera dig samtidigt som obefintliga restider mellan jobb och hem underlättar att få ihop livspusslet med jobb, hälsa och barn.

Både hemarbetaren och den flexibla, mobila medarbetaren brukar föredra möjligheten att komma till våra kliniker, på den tid som passar hen bäst. Våra generösa öppettider om vardagar kl 07:00 till 20:00 samt helger 09:00 till 18:00 gör det möjligt att styra friskvården till när det passar bäst. För att göra det administrativa enkelt för arbetsgivaren erbjuder Franklin klinik  företag möjlighet till månadsfaktura. Det är en samlingsfaktura med en tydlig specifikation om vilken medarbetare som nyttjat friskvården hos och och när.

Ekonomi

Massage är avdragsgillt som friskvård för arbetsgivaren. Vissa av våra företagskunder har valt att låta personalen själva betala en del av behandlingen, andra bjuder på hela kostnaden. Många företag har idag ett friskvårdsbidrag som de låter personalen att nyttja på företagsmassage. I de fall ni som företag önskar låta er personal betala en del av beloppet för kontorsmassagen själva så görs detta smidigt via Klarna checkout där medarbetaren väljer mellan kortbetalning, swishbetalning eller faktura 14 dagar.

Välmående massörer ger bra massage

Att jobba som massör kan vara tufft och många leverantörer pressar priserna genom att ge massören dåliga villkor. Detta tycker franklin klinik är fel . Vi ger våra massörer bra villkor som betald restid till uppdragen när resvägen är lång eller mellan två uppdrag samma dag, med taxi när det behövs. Våra massörer får bra betalt oavsett om det är fullbokat på företagsmassage uppdraget eller luckor i schemat. Våra massörer är försäkrade och får arbetskläder samt arbetar enbart med riktigt bra ekologisk Kokosolja  som är snälla mot kunden och massörens händer. För sin trygghet hanterar massören inga kontanter. Självklart får även massören friskvårdsmassage!

För att kunna ge våra massörer bra villkor och en schysst arbetsmiljö har vi krav på våra kunder. Vi debiterar minst 4 timmar per tillfälle vi kommer ut och vi tar betalt även om ni inte fyller alla tider ni bokat med oss. Helger och efter kl 18:00 tillkommer ett OB-tillägg på våra priser.

Så går det till

Vid kontorsmassage där vi kommer till er arbetsplats, erbjuder vi våra företagskunder massage på massagebänk eller sittande massage.

Massage på massagebänk 25 min är den vanligaste tjänsten våra kunder önskar till sina anställda. Det går även bra att boka som dubbeltid 50 min. 

Vid massage på massagebänk kan massagen ges som en  avslappnande,  Behandlande Medicinsk  massageterapi vilken är rogivande och löser upp spänningar. Franklin klinik har brett behandligar erbjudande Massagenterapi kan även vara probleminriktad mot besvär som exempelvis komplicerad akut tillstånd   som nackspärr , ryggskott  eller enklare smärttillstånd. 


För mer information och priser, vänligen kontakta oss på info@franklinklinik.se eller på telefon: 0762377877 (vardagar 07:00-17:00). Använd gärna vårt kontaktformulär som är öppet dygnet runt!