Franklin Klinik AB

Kinesiologi

Utbildad inom kinesiologi och utför allt på min salong i Sundbyberg, Stockholm. Boka ditt besök direkt online.

Vad är Kinesiologi?

Kinesiologi är en manuell neurofysiologisk terapi som utvecklats av amerikanska kiropraktorer, grundad i medicinsk gymnastik, traditionell kinesiologi och fysioterapi från början av 1800-talet i Sverige.
Den metod som vi främst använder oss av på Svenska Kinesiologi Skolan heter Manuell Kinesiologi / Manual Kinesiology.
Det är en kinesiologisk metod som utvecklats under 35 år här i Sverige och som omfattar avancerad manuell muskeltestning, meridianterapi och kinesiologisk akupressur, manuell neurofysiologi, nutritionskinesiologi och strukturell kinesiologi, stresskinesiologi och mental kinesiologi.

Vad gör en Kinesiolog?

En Kinesiolog arbetar med neurologiskt kroppsinriktad psykologisk behandling och stresskinesiologi. De behandlingsverktyg som vi använder är Neuroenergetisk psykologi, Kroppslig psykoterapi, Energipsykologi, Mental kinesiologi och Stresskinesiologi.

I sitt behandlingsarbete använder sig en Kinesiolog av följande redskap:
– Guidande och coachande samtal, kognitiva frågeställningar.
– Neurosomatisk psykologi och kroppsterapi, neuromotoriska tester, kraniosacral terapi, reflexologi, terapeutiska massage-tekniker.
– Akupressur och meridianbehandling, vasomotorisk behandling, avslappningsövningar.
– Kroppsterapeutiska tekniker som syftar till att påverka det sympatiska och parasympatiska nervsystemet och enteriska ganglion/plexus.

En Psykopraktor arbetar med:
– Psykiatriska sjukdomar
– Psykologiska tillstånd som kräver vård
– Klassisk psykoanalys eller psykoterapi som ska utföras av legitimerad vårdpersonal

Mitt erbjudande

Min långa erfarenhet har ni till ert förfogande för att få en bättre vardag, kropp och välmående. Boka online med knappen nedan eller kontakta oss via telefon/mail.

Boka Kinesiologi Helhetsbehandling (advance)

Kinesiologi, Kostrådgivning, Personlig träning, Massageterapi och Livsstilsrådgivning

Varmt välkommen att boka Franklin klinik helhet Holistisk behandling. Efter 12 års erfarenhet av att jobba med hälsa.

Franklin klinik är glad att  erbjuda dig ett Holistiska helhets behandlingar och inriktningar där fokus är på att stötta varje enskild individ till självläkning, tränings och personlig utveckling.

En kinesiologi-behandling kan hjälpa dig lösa upp blockeringar i energiflödet & lymfsystem. Hitta orsaken till smärta i kroppen och balansera upp det med rätt anpassade behandlingsmetoder.

Vid behov tar jag fram ditt unika behov av näring för att stötta vissa organ som behöver en extra skjuts.

Franklin Klinik arbetar både fysiskt, mentalt, närings- och energimässigt för att stötta både kropp och själ. Som Kinesiolog använder Franklin klinik av de bästa kunskaperna från öst & väst vilket innebär ett mer holistiskt synsätt på människan.

Må bättre – Få mer energi – Få en starkare  kropp & Gladare mage

Blir du lätt sjuk, har lågt immunförsvar, eller får du lätt ont i magen och känner dig trött när du ätit? Är du ibland energilös och har svårt att komma till skott och göra det du verkligen vill?

Känner du dig stressad? Deprimerad? Lider du av oro eller ångest? Eller något annat problem som känns svårt att lösa? Då kan Franklin Klinik  vara lösningen. Metoden helhet behandling  som Franklin Klinik använder   har hjälpt många människor att förbättra hälsan och återfå sin kraft.

Alla delar i din kropp hänger samman och är beroende av varandra. Därför fokuserar Franklin Klinik  på att se hela människan – till skillnad från många andra behandlingsmetoder, som fokuserar antingen på det fysiska eller psykiska.

Som Kinesiolog, Personlig Tränare, Kostrådgivare, Fysiopraktor, Medicinskt Massageterapeut arbetar jag både mentalt och fysiskt under behandlingarna för att hitta vad just du behöver hjälp med. Syftet är att din kropp och ditt sinne ska få hjälp att självläka och återfå balansen på ett naturligt sätt. Boka en tid så hjälper jag dig!

Den mat och den livsstil vi rekommenderar höjer pH-värdet och är inflammationsdämpande, ifd, samt stärker immunförsvaret. Då är risken mindre att virus, parasiter, bakterier och svamp frodas i din kropp.

Detta ingår när du bokar en helhets behandling:

 • Du får tydliga råd kring kost, näring och livsstil.
 • Du får hjälp att optimera ditt näringsupptag.
 • Du får tränar med erfaren personlig tränare 
 • Du får medicinskt massageterapi 
 • Du får kiropraktik 
 • Du idrottsmassage
 • Du får kinesiologi behandling
 • Du får klassik massage 
 • Du får  ett träningsprogram & upplägg 
 • Du får inbody  mätning  kroppssämnesomsättning
 • Varmt välkommen att boka din behandling via boka direkt