Franklin Klinik AB

FAQ

Har du några specifika frågor och önskemål? Hur kan vi hjälpa dig?

Svar på vanliga frågor

Franklin Silva Santos, grundare och Terapeut

Franklin är grundaren och skaparen av Franklin klinik. Han har bidraget men sin kunskap framgångsrika metoder som förändrar människors liv. Med examen och certifieringar i holistisk hälsa, tillämpad kinesiologi, programmering, postural integration, medicinsk massageterapi, personlig träning och licensierad Fysiopraktor , Kognitiv Kostrådgivare, , Master Kiropraktik, kinesiologo , hämtar Franklin klinik från en bredd av kunskap och skicklighet. Han studerade mycket med Mac Pompeius Wolontis, författare av böcker inom Kinesiology Manuell kinesiologi : kinesiologi och muskeltestning som kommunikation : tester, metoder och tekniker från Manual Kinesiology (MAK).

Franklin klinik holistiska synsätt innebär att vi ser varje människa som en helhet där de olika funktionerna i kroppen står i samspel med och är beroende av varandra. Baserat på väl beprövad erfarenhet samt moderna vetenskapliga rön har Franklin klinik utformat våra behandlingsprogram med syftet att stimulera och återbygga kroppens egen självläkningsförmåga. Att förstå innebörden av kost, miljö, motion, stress och mental hälsa är viktigt. Samtliga av dessa komponenter tar vi hänsyn till när vi utformar våra holistiska behandlingsprogram.

Vår inriktning är att med träningen och integrativmedicinska metoder bygga upp kroppen samt stärka individens egna läkningsmekanismer såväl förebyggande som vid eller efter sjukdom. Vi ser till kost, motion, näringsbrister, miljö-, livsstils- och stressfaktorer. Sund livsstil och komplementärkostnärings Integrativ kostnärings innebär att man kombinerar standard behandling inom manuellt terapi med mest effektiva och säkra behandlingar inom alternativ medicin fyller för att förstärka effekten av standard behandlingar samt för att stimulera och återuppbygga kroppens egen självläkningsförmåga. Våra livsstil är en stor orsaksfaktor till många av de sjukdomar som vi idag riskerar att drabbas av som tex hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, diabetes, övervikt, ledvärk, prostatabesvär, mag- och tarmbesvär, smärta och utbrändhet. Därför är just livsstilsförändring grunden till all behandling men många gånger är det inte tillräckligt. Komplementärkostnärings fyller en viktig funktion för att förstärka effekten av standard behandlingar samt för att stimulera och återuppbygga kroppens egen självläkningsförmåga.

Franklin klinik filosofi bygger på att kroppen har egna resurser för att själv rena sig från gifter och slaggprodukter samt för att reparera skador och motarbeta angrepp från bakterier och virus etc. Våra behandlingar syftar till att stimulera och stödja kroppens naturliga läkningsprocess samt vägleda varje person till avspänning och sundare livsföring.

Du Bokar behandlingar eller personlig tränare direkt online här och vid frågar kan du kontakta Franklin på telefonnummer: 0762377877 eller maila :  Info@franklinklinik.se  

Betalning sker på plats eller via bokadirekts portal.


Om du behöver av- eller omboka behandlingen måste du göra  online via boka direkt . ( SKICKA EJ MEJL) 24 timmar innan  senast dagen innan den bokade behandlingen,  (Se våra fullständiga bokningsvillkor.)

Vi debiterar för uteblivet besök med hela beloppet 

Vi debiterar för uteblivet besök med hela beloppet 

Öppettider:
Vardagar 07:00-20:00
Helger: 09:00-18:00  varannan helg  jobbar

Adresser:
klinik behandling lokalen : Sturegatan 22 172 31 Stockholm
Gymanläggning :  Sturegatan 20   172 31     

Kontakt: 0762377877
E-post: info@franklinklinik.se